Biologisch het Materiaalco. van Shandongkelang, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd

Van goede kwaliteit grote schaal het brouwen materiaal voor verkoop
Van goede kwaliteit grote schaal het brouwen materiaal voor verkoop
Dank voor uw samenwerking. Toen wij beslisten een tweedehandse die brouwerij te kopen door uw bedrijf CGET wordt gemaakt, waren wij niet helemaal zeker omdat wij aan opstelling de brouwerij in Griekenland willen en zoals u het weet is dit land nog in een diepe crisis. Ik ben werkelijk verrast over de goede kwaliteit op een goede manier.

—— Jurgen

Ik houd van deze tanks, maken zij ons vermaakdeel mooier en ontspannen. Goede kwaliteit, goede verkoper, goede keus!

—— Andy Wood

Ik ben online Chatten Nu

Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd
公司 大门

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CGET GD
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 20000000-40000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 50% - 60%

Kelangcompany in 1997 wordt gevestigd, gestationeerd in Jinan, Shandong verstrekt, geregistreerd kapitaal 52.300.000, met meer dan 800 personeelsleden die. Het bedrijf is een High-tech onderneming op het gistingsgebied, en de productieve moderne de dienstonderneming op het gistingsgebied. Voorzie de klanten van de systemische oplossing van niet genormaliseerde technische vernieuwing op de ingediende gisting, is geëngageerd aan de Eerste Persoon op het de gistingsdienst delocaliseringsgebied!

Het bedrijf verleent de de technologiedienst van het gistingsproject aan ondernemingen op het gebied van Alcohol, specerij, biopharmacy en een andere bio-vergist lijnen. De dienst omvat het ontwerp van het technologievoorstel, een volledige reeks van materiaal, toegepast projectinstallatie, opleidende technici, de verbindingen van het de financierende dienstenz. vijf systeem.

品牌 .jpg

Onze producten zijn uitgevoerd naar vele landen in de wereld, en ons bedrijf heeft behulpzame relaties op lange termijn en vriendschappelijke met Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Australië, Nieuw Zeeland, Kenia, Moldavië, Israël, Singapore, Filippijnen, India, Holland en veel andere landen en gebieden gevestigd, die hoog lof toekennen van onze klanten.

jianjie.jpg

Contactgegevens
Shandong Kelang Biological Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Ma

Tel.: 86-534-2156655

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)